Bio

Borderland har som navnet tilsier i aller høyeste grad med grenser å gjøre. For det første kommer bandet fra grenseskogene mot Sverige i øst, nærmere bestemt grensekommunen Eidskog i Hedmark. For det andre handler det for Borderland om å viske ut musikalske grenser. Vi liker å si at vi har oppfunnet sjangeren "lørdagsmusikk", og med det menes rett og slett musikk du blir i festhumør av!

Fra den spede begynnelse i 2010, der det handlet om å spille seg inn på det såkalte markedet, har bandet pr i dag stått på scenen i Oslo Spektrum, gitt ut 6 singler, som tilsammen er streamet over 2 millioner ganger,
(pr. 15/7.2017) og turnert landet fra Svalbard i nord, til Farsund i sør.

Frontfigur Ole K og gitarist Eirik startet sin bandkarriere i samme band, sent på 80-tallet, og etter nærmere 30 år i vidt forskjellige musikalske leire, møttes deres veier for kort tid siden i Borderland.

I dag handler det for Borderland om å forvandle og forvalte mange tiår med erfaring til musikk som passer dagens "party". Gutta liker å leke med gamle folkekjære hits og gjøre versjoner som både er lekne og partyvennlige, og ikke minst "up-to-date"! Det handler om å få stemningen og trøkket oppunder taklistene, og bandet går ikke av scenen før den delen av oppdraget er utført.   

For booking, spørsmål osv, ikke nøl med å ta kontakt:
ole(at)bordeland(dot)no
Tlf +47 482 90 490
Se også bookingskjema som egen meny.


Borderland består av:

Ole K Ruud:                   Vokal, gitarer, tangenter, sax og fløyte
Eirik Langnes Ulvo:        Gitarer og kor
Ole Viggo Møllerbråten: Trommer og kor

 

 

Img 5413
Img 5651
Img 5652
Img 5653